In begin 2017 kreeg ik de vraag welke Nederlandstalige reisgids ik kon aanbevelen. Helaas kon ik er geen aanbevelen omdat ik er nooit een heb kunnen vinden. Daarom heb ik toen besloten er zelf maar een te schrijven. Het boek is te bestellen door 32,95 over te maken op IBAN NL86INGB0004912104 t.n.v. A. Bessels. De opbrengst van de verkoop gaat overigens in zijn geheel naar de Nederlandse Route66 Association.

Een papieren boek is echter statischer dan Route66 dus er veranderen regelmatig dingen aan de route die niet in het boek staan. Wegen worden afgesloten of omgelegd, winkels sluiten of openen en er komen restaurantjes bij of gaan juist weg. Daarom kun je op deze pagina altijd de laatste updates vinden die, samen met het papieren boek, een up to date geheel moeten vormen. Pagina x:

Ten westen van Hackberry stond al lange tijd een groot groen Tiki hoofd, Giganticus Headicus.
Recentelijk heeft de eigenaar, de artiest Gregg Arnold, het erbij staande gebouwtje geopend als een visitor centre, souvenir shop en restaurantje. Aardige mensen op een prachtige plek, het uitzicht vanuit het gebouw over de vallei erachter is prachtig en dat alleen maakt de stop al de moeite waard!